Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (2023)

In het kort

In het kort

Korte opleiding op MBO-niveau, zonder stage en algemene modules. Inclusief al het lesmateriaal en persoonlijke begeleiding door ervaren docenten.

Lesgeld thuisstudie
15 x € 89,00
Lesgeld klassikaal
15 x € 169,00
Studieduur
15 maanden
Type
Kort MBO-programma
Diploma
LOI-diploma
Onderdeel uit
MBO Marketing & communication specialist

€ 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (2)Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Online open avond 4 april

Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij de LOI? Meld je dan aan voor de online open avond op dinsdag 4 april. Tijdens deze online open avond kom je alles te weten over flexibel thuis en klassikaal studeren bij de LOI. Ook vertellen we je meer over de verschillende opleidingsniveaus en kun je via de live chat meteen al je vragen stellen. Of laat je telefonisch persoonlijk adviseren over je studiekeuze.

Meld je aan

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (3)

Lijkt het je leuk om je bezig te houden met marktonderzoek, promotieactiviteiten te organiseren en reclame- en communicatiematerialen te (laten) ontwikkelen? Zou je de MBO-opleiding Marketing & communication specialist willen volgen, maar kun of wil je nog geen stage lopen? Kies dan voor dit korte MBO-programma!

In het korte MBO-programma Medewerker marketing & communication specialist volg je alvast alle vakspecifieke modules uit de volledige MBO-opleiding. Je leert bijvoorbeeld belangrijke begrippen kennen, maakt kennis met verschillende vormen van (online marketing) en ontdekt hoe marktonderzoek gedaan wordt.

Na afloop heb je veel waardevolle vakkennis opgedaan. Wil je alsnog je MBO-diploma halen? Bij doorstroming naar de volledige MBO-opleiding kun je vrijstelling aanvragen voor de modules die je al gevolgd hebt.

Volg het nieuwste programma!

De opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist is volledig vernieuwd en voldoet aan de allernieuwste vereisten. Je bent dus verzekerd van een opleiding die voor 100% aansluit op de meest recente wensen vanuit het werkveld en behaalt een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Daarom kies je voor de opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist

 • Schrijf je nu in en volg het nieuwste programma.
 • Volg verschillende modules uit een erkende MBO-opleiding.
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten.
 • Inclusief lesmateriaal, geen extra kosten.
 • Geen vooropleiding nodig.
 • Goed te combineren met een baan en een druk leven.
Wat is een kort MBO-programma?

Wil je wel kennis op MBO-niveau opdoen, maar geen volledige erkende MBO-opleiding volgen? Dan is een kort MBO-programma de beste keuze. In korte tijd doe je alle vakkennis op en behaal je een waardevol LOI-diploma.

In een kort MBO-programma volg je één of meerdere vakspecifieke modules uit een erkende MBO-opleiding. Je profiteert dus van dezelfde kwaliteit! Je volgt geen algemene modules of keuzedelen en hoeft ook geen stage te lopen.

Wil je na dit korte MBO-programma alsnog de volledige opleiding volgen en een erkend MBO-diploma behalen? Dan kun je vrijstelling aanvragen voor de gevolgde module(s). Zo verlies je geen tijd met het herhalen van wat je al weet.

Klantbeoordeling LOI
7,7

Meer info

Doelgroep en toelating

Doelgroep en beroep

Dit korte MBO-programma is de ideale keuze voor iedereen die op MBO-niveau wil leren over marketing en communicatie. De opleiding is ook een aanrader voor wie de volledige MBO-opleiding wil volgen, maar (nog) geen stage kan of wil lopen. In dit korte MBO-programma volg je alvast de vakspecifieke modules uit de volledige opleiding.

Als marketing- en communicatiemedewerker kun je aan de slag bij verschillende bedrijven. Bijvoorbeeld bij een bureau dat gespecialiseerd is in marketing en communicatie of op de marketingafdeling van een bedrijf.

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (8)

Toelating

Om deze opleiding te kunnen volgen heb je geen specifieke vooropleiding nodig.

(Video) Opleiding Medewerker Marketing & Communicatie - Landstede MBO

De opleiding

Inhoud van de opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist

Je volgt in deze opleiding verschillende modules en doet veel waardevolle vakkennis op. Je leert o.a. over marktonderzoek, verschillende vormen van marketingcommunicatie en het ontwikkelen van voorlichtings- en promotiemateriaal. Ook leer je over projectorganisatie en planning. Bovendien verbeter je je Nederlandse en Engelse taalvaardigheid.

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (9)

Meer over de inhoud

De opleiding bestaat uit de volgende modules:

Digitaal werken

In deze module leer je moeiteloos werken met de meest gebruikte computerprogramma’s en apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan programma’s voor tekstverwerking of (financiële)spreadsheets. Ook je werkhouding achter de computer komt aan bod. Bovendien is er aandacht voor de AVG en het omgaan met persoonsgegevens.

Professionele communicatie

Deze module leert je professioneel communiceren met collega’s, opdrachtgevers en externe partijen. Zo leer je bijvoorbeeld doelbewust luisteren, inventariseren, adviseren, presenteren en uitleggen, overleggen en afstemmen. Daarbij is aandacht voor vorm, stijl en doel.

Projectorganisatie

Je leert projecten organiseren, plannen en uitvoeren. Je leert bijvoorbeeld hoe je een projectdoel kunt vertalen naar een onderbouwd projectplan. Ook leer je prioriteiten stellen, een budget en activiteiten bepalen, samenwerken en een projectplan presenteren.

Zakelijk Nederlands

In deze module leer je o.a. over het verwerken en behandelen van e-mail en post, verslaglegging bij vergaderingen, het maken van webteksten, verslagen en instructies, het maken van rapportages en overzichten en het opstellen van uitnodigingen en leveringscondities. Ook leer je teksten redigeren en informatie analyseren en samenvatten. Daarbij stem je de communicatie altijd af op de beoogde doelgroep.

Zakelijk Engels

In de meeste bedrijven wordt verwacht dat je ook in het Engels moeiteloos kunt communiceren. Vrijwel ieder bedrijf heeft immers te maken met Engelstalige relaties. In deze module leer je het Engels zoals je dat nodig heb in een zakelijke omgeving. Na afronding communiceer je probleemloos in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

Informatiemanagement

In een organisatie is heel veel informatie beschikbaar. Hoe lopen informatiestromen in een organisatie eigenlijk? En hoe kun je informatie op een effectieve manier vastleggen en uitwisselen? Je ontdekt het in deze module! Ook is er aandacht voor klantcontact en zakelijke relaties.

Basiskennis marketing

In deze module leer je belangrijke marketingbegrippen en marketinginstrumenten kennen. Zo leer je o.a. over marketingmodellen, marketingbeleid en marketingtheorieën. Ook de gedragscode voor marketingactiviteiten komt aan bod. Tot slot is er uitgebreid aandacht voor de marketingboodschap, voorlichtings-, promotie- en pr-materiaal en voor online marketing.

(Online en offline) marketingcommunicatie

In deze module duik je dieper in de verschillende vormen van marketingcommunicatie. Je start bij een marketing- of communicatievraagstuk en ontdekt hoe je vervolgens komt tot een concept voor een concreet marketingproduct of een concrete marketingactiviteit.

Marktonderzoek (en planvorming)

De markt verandert continu. In deze module ontdek je hoe bedrijven kunnen reageren of inspelen op deze ontwikkelingen. Hoe kun je marktonderzoek doen? En hoe rapporteer je hierover? Ook het marketing- en communicatiebeleid wordt besproken, net als het marketingplanningsproces.

Managementinformatie

Bij het nemen van managementbeslissingen is goede informatie onmisbaar. In deze module leer je hoe je als medewerker het management kunt voorzien van die informatie. Zo is er bijvoorbeeld aandacht voor (periode)rapportages, key performance indicatoren en kengetallen, maar ook het melden van opvallende zaken en andere managementinformatie komen aan bod.

Inclusief lesmateriaal

Je hoeft zelf geen boeken meer te kopen. Al het lesmateriaal is inbegrepen bij het lesgeld.

Examens en diploma

Examens

De modules worden op verschillende manieren afgerond. Bijvoorbeeld met een schriftelijk LOI-examen, een flexibel examen of met een eindopdracht.

Steeds meer examens zijn flexibel en kunnen iedere werkdag worden afgelegd op ruim 20 locaties door heel Nederland. Je hoeft niet te wachten op een examendatum en kunt meteen examen doen wanneer jij er klaar voor bent. En dat scheelt veel tijd!

Kijk voor de examenkosten bij Studieduur en kosten.

Diploma en vervolgopleiding

Na het volledig afronden van dit korte MBO-programma ontvang je het LOI-diploma Kort MBO Marketing & communication specialist. Een waardevol bewijs waarmee je aantoont dat je alle vakkennis beheerst!

Wil je na deze opleiding verder leren? Dan kun je doorstromen naar de erkende opleiding MBO Marketing & communication specialist. Je kunt daarbij vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk gelijke modules. Kijk bij de volledige MBO-opleiding voor de actuele opleidingsinformatie en eventuele aanvullende toelatingseisen.

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (13)

De kwaliteitsgarantie van het LOI MBO College

Je volgt een opleiding omdat je iets wilt bereiken. Dan wil je wel zeker weten dat je een opleiding volgt van hoge kwaliteit. Bij het LOI MBO College krijg je die garantie.

Al onze volledige MBO-opleidingen zijn erkend door het ministerie van OCW en worden continu afgestemd op de meest recente en landelijk bepaalde eisen. In onze korte MBO-opleidingen en MBO-basisopleidingen volg je verschillende modules uit zo’n volledige en erkende MBO-opleiding. Daarnaast onderhoudt het LOI MBO College intensieve contacten met het bedrijfsleven en brancheverenigingen. Zo weten we precies wat er speelt op de arbeidsmarkt en sluiten de opleidingen gegarandeerd aan op de actuele beroepspraktijk. Je behaalt dan ook een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Startdatum en locaties

Startdatum en locaties

Wanneer wil je starten?

Bij een thuisstudie kun je dagelijks starten. Bij LOI Klassikaal+ is er keuze uit een aantal startdata en locaties. Wanneer voor het eerstvolgende startmoment bekend is op welke locatie en dag de opleiding definitief start, staat dit vermeld op deze pagina. Vaak kun je je dan ook nog steeds voor andere locaties en dagen aanmelden. Let op: Wanneer er een datum gecommuniceerd wordt, is dat altijd een conceptdatum. Als je bent ingeschreven, kun je op LOI Campus de definitieve datum en locatie van je eerste bijeenkomst vinden.

Klassikale bijeenkomsten, op locatie of online

LOI Klassikaal+ combineert bijeenkomsten in de klas met online lessen via virtual classrooms. Je volgt dus de ene keer de bijeenkomst op locatie samen met je medestudenten en een docent. De andere keer ontmoet je elkaar vanuit huis achter je eigen PC of laptop. Zo ontstaat optimaal klassikaal onderwijs met maximale flexibiliteit.

Dagbijeenkomsten vinden altijd op vrijdag of zaterdag plaats van 9:30 tot 16:30 uur, avondbijeenkomsten op dinsdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.

Klassikaal studeren

Eerstvolgende startmoment:

Oktober 2023

Eerste bijeenkomst:

Medio oktober 2023

Aantal bijeenkomsten dagopleiding:

15 (8 online, 7 fysiek)

Aantal bijeenkomsten avondopleiding:

30 (16 online, 14 fysiek)

Plaats:

Amsterdam

Eindhoven

Leiderdorp

Rotterdam

Utrecht

Zwolle

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (16)

Amsterdam

Eindhoven

Leiderdorp

Rotterdam

Utrecht

Zwolle

Thuis studeren

De opleiding past zich volledig aan jouw leven aan. Starten kan wanneer je wilt. Je bepaalt zelf waar je de opleiding volgt, op welk moment je studeert en hoe lang. Daarbij sta je er nooit alleen voor. Je hebt een eigen docent die via de online leeromgeving altijd snel bereikbaar is.

(Video) De opleiding E commercemanager bij Deltion

Studiemethode en begeleiding

Studiemethode
Flexibel studeren, thuis of via LOI Klassikaal+

Je bepaalt zelf hoe je deze opleiding volgt. Dat kan via LOI Klassikaal+, met om de drie weken een bijeenkomst (de ene keer online, de andere keer in de klas). Of als thuisstudie, met begeleiding via internet. Wat je ook kiest, je krijgt altijd persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (17)Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (18)

Voordelen LOI Klassikaal+
 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.

Zo werkt thuis studeren

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (19)Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (20)

(Video) Introductie tot marketing en het STP model | Marketing Management | RSM BA
Voordelen LOI thuisstudie
 • Bepaal je eigen tempo.
 • Studeren waar en wanneer jij wilt.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, prima te combineren met werk en privé.
De leeromgeving zorgt voor overzicht en houvast

Je maakt gebruik van de online leeromgeving LOI Campus. Hier vind je een duidelijk leerpad, dat je stap voor stap voor de opleiding leidt. Zo weet je altijd precies wat je moet doen. Ook vind je er video’s met extra uitleg, oefenopdrachten en nog veel meer.

Daarnaast leg je via LOI Campus heel gemakkelijk contact met docenten en andere studenten. Bovendien kun je bij steeds meer opleidingen online hoorcolleges volgen of zelfs deelnemen aan live webcolleges.

De docent staat altijd voor je klaar

Je krijgt altijd online begeleiding van een docent met ruime ervaring in het vakgebied van je opleiding. Hij of zij weet dus precies hoe het op de werkvloer gaat. Je docent geeft extra uitleg, feedback op ingestuurde opdrachten en antwoord op je vragen.

Wanneer je kiest voor LOI Klassikaal+, staat de docent voor je klaar in de klas, maar ook daarbuiten. Alleen bij LOI kun je namelijk ook in de tussenliggende weken bij je docent terecht. Zo hoeft je studie dus nooit stil te staan!

Studeren vanuit het buitenland

Een thuisstudie van de LOI biedt alle flexibiliteit. Ook vanuit het buitenland studeren is dus heel goed mogelijk! De communicatie met de docent en medestudenten verloopt namelijk gewoon via internet. Ideaal voor wie (tijdelijk) in het buitenland woont of werkt.

Houd er wel rekening mee dat examens en eventuele contact- of praktijkdagen alleen in Nederland worden georganiseerd. Bij een aantal opleidingen is het bijwonen van deze dagen verplicht. De data van deze dagen zijn wel ruim van tevoren bekend, zodat je bijwoning kunt inplannen.

Professionele begeleiding
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding tijdens de (online) bijeenkomsten.

Onze docenten hebben ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Zij weten precies wat er in de praktijk belangrijk is en gebruiken die kennis om jou te begeleiden.

Klassikale bijeenkomsten in kleine groepen

Tijdens de bijeenkomsten (in de klas of online) werk je samen met andere studenten. Je krijgt les in kleine groepen, waardoor er veel ruimte is om te oefenen en vragen te stellen. De docent vertelt tijdens de bijeenkomsten bovendien veel over de praktijk.

Studiemethode en begeleiding

Je bepaalt bij deze opleiding zelf hoe je studeert. Dat kan 100 % flexibel via thuisstudie. Of kies voor LOI Klassikaal+, de nieuwste en meest flexibele manier van klassikaal studeren. Daarbij worden lessen op locatie afgewisseld met online bijeenkomsten. Welke methode je ook kiest, je bent altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Zo werkt LOI Klassikaal+

 • Ontmoet je medestudenten in de klas en online.
 • Vast studieritme, met om de 3 weken een bijeenkomst.
 • Afwisselend op locatie en online, dus minder reistijd.
 • Professionele begeleiding in de klas en altijd online.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Goed te combineren met werk en privéleven.

Zo werkt thuis studeren

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.

Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding. Wanneer je studeert via LOI Klassikaal+, krijg je van dezelfde docent ook begeleiding in de klas en in de virtual classrooms.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Studieduur en kosten

Studieduur

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Bij de LOI studeer je in je eigen tempo, dat betekent dat je afhankelijk van je persoonlijke situatie, korter of langer over de studie doet. Wanneer je kiest voor een thuisstudie, kan de opleiding afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de studie steekt, sneller worden afgerond.

Studieduur: 15 maanden

Langer over de opleiding doen? Geen probleem!

Wil of kun je de opleiding niet afronden binnen de aanbevolen studieduur? Geen probleem! Je mag 12 maanden langer over je opleiding doen. Je behoudt recht op persoonlijke begeleiding door deskundige docenten en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Een belangrijk verschil met andere opleiders!

Kosten

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Plan een gesprek

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand, per jaar (met 3% korting*) of in één keer (met 3% korting*) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 15 x € 89,00
Lesgeld klassikaal : 15 x € 169,00
Inschrijfkosten en dossiervorming : € 49,00 (éénmalig)

*De 3% betalingskorting geldt alleen voor inschrijvingen zonder STAP-budget.

Het lesgeld is inclusief:

 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.

We gaan ervan uit dat je zelf beschikt over eventuele benodigde software, zoals Word. Van de meeste pakketten zijn online trialversies beschikbaar die je gedurende een beperkte periode gratis kunt gebruiken.

Examenkosten

Examengeld: 15 x € 39,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via de LOI wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je hier.

Verlaag je studiekosten

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Tot € 1.000,- STAP-subsidie voor je opleiding

Wil jij een opleiding volgen om je positie op de arbeidsmarkt te versterken? Profiteer dan van de nieuwe STAP-subsidie. Werkenden en werkzoekenden kunnen jaarlijks tot €1.000,- aanvragen voor het volgen van een opleiding. Daarmee wordt studeren veel voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen. Maar let op: het budget is beperkt en op is op.

De STAP-regeling geldt alleen voor de opleidings- en examenkosten die je aan de LOI betaalt. Eventuele externe examenkosten vallen niet onder deze subsidie. Duurt je opleiding langer dan 12 maanden? Houd er dan rekening mee dat je vooralsnog alleen subsidie kunt aanvragen voor de kosten van het eerste jaar.

Lees alles over het STAP-budget en bekijk de voorwaarden op onze STAP-pagina.

Inschrijven met STAP

Betaalt de werkgever?

Vaak zijn werkgevers bereid de kosten voor een opleiding op zich te nemen. Een opleiding leidt immers tot meer kennis en beter functioneren op de werkvloer. Bovendien geldt er een zeer aantrekkelijke fiscale regeling. Scholingskosten zijn (onder bepaalde voorwaarden) voor de werkgever volledig fiscaal aftrekbaar. Daarnaast zijn werkgevers verplicht om door de wet of CAO verplichte opleidingen te vergoeden. Denk aan opleidingen op het gebied van veiligheid en arbeidsvoorwaarden, of het bijhouden van vakbekwaamheid. Betaalt de werkgever? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

(Video) Werken bij Kasgroeit
Voordelen voor werkgevers

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op loi.nl/zakelijk, bel 071 – 545 1876071 – 545 1876 of mail ons.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start per 1 oktober.

Lesgeld thuisstudie
15 x € 89,00
Lesgeld klassikaal
15 x € 169,00
Studieduur
15 maanden
Type
Kort MBO-programma
Diploma
LOI-diploma
Onderdeel uit
MBO Marketing & communication specialist

€ 1.000,- STAP-subsidie op de meeste LOI-opleidingen

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (27)Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Online open avond 4 april

Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij de LOI? Meld je dan aan voor de online open avond op dinsdag 4 april. Tijdens deze online open avond kom je alles te weten over flexibel thuis en klassikaal studeren bij de LOI. Ook vertellen we je meer over de verschillende opleidingsniveaus en kun je via de live chat meteen al je vragen stellen. Of laat je telefonisch persoonlijk adviseren over je studiekeuze.

Meld je aan

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (28)

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.

€ 1.000,- STAP-subsidie
Schrijf je nu in

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (29)Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks tot € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Studeren is nu extra aantrekkelijk! Want met het STAP-budget kunnen werkenden en werkzoekenden jaarlijks € 1.000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Hiermee wordt studeren een stuk voordeliger en zijn ruim 300 LOI-opleidingen zelfs geheel kosteloos te volgen!

Schrijf je nu in en vraag op 1 mei STAP-budget aan via stapuwv.nl. Het budget is beperkt en op is op. Wees er dus snel bij!

Meer over het STAP-budget

Online open avond 4 april Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (30)

Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij de LOI? Meld je dan aan voor de online open avond op dinsdag 4 april. Tijdens deze online open avond kom je alles te weten over flexibel thuis en klassikaal studeren bij de LOI. Ook vertellen we je meer over de verschillende opleidingsniveaus en kun je via de live chat meteen al je vragen stellen. Of laat je telefonisch persoonlijk adviseren over je studiekeuze.

Meld je aan

Opleiding Kort MBO Marketing & communication specialist | LOI (31)

Inschrijven met STAP

Inschrijven

Studieadviesgesprek

Videos

1. Marketing & Communicatie stagiairs gezocht voor JAN-MEI 2020.
(Albeda)
2. Digitale transformatie de potentie in de zorg 3 juni 2021
(Open Universiteit)
3. LinkedIn design 2016 / 2017: Dé wijzigingen!
(TTM Communicatie)
4. Webinar 21st century skills
(Kennisnet)
5. DOCU: Ab Osterhaus gaf "Cursus Pandemie Marketing" met Marc van Ranst!
(BLCKBX)
6. Let's Chop It Up (Episode 26) - Saturday April 10, 2021
(Black Latino Media)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated: 07/12/2022

Views: 5904

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.